Avis legal i política de privacitat

AVÍS LEGAL, POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

CUINATERRA SOCIAL SL amb domicili, a l’efecte de notificacions i comunicacions, en c/ MIGUEL PAREDES 1 i C.I.F. B98969298,  és la titular del domini www.cuinaterra.com

Para més informació:

Telèfon: (+34) 672 48 91 23

E-mail: info@cuinaterra.com

Els continguts, organització i elecció d’enllaços d’interès són seleccionats i coordinats per CUINATERRA SOCIAL SL. El disseny i estructura de la navegació s’ha realitzat per la pròpia Fundació. Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web llevat que se cite el seu origen o se sol·licite autorització.

La informació continguda en aquesta web és comprovada i actualitzada per CUINATERRASOCIAL SL de forma regular. No obstant açò, les dades poden estarà subjectes a canvis en qualsevol moment, per la qual cosa CUINATERRA SOCIAL SL no assumeix responsabilitat alguna de l’exactitud de la informació facilitada en la web. Açò s’aplica a les altres webs a les quals es pot accedir a través dels enllaços de la Web de CUINATERRASOCIAL SL, per la qual cosa aquesta última no assumirà cap responsabilitat del contingut de webs a les quals es puga accedir per tals enllaços.

CUINATERRA SOCIAL SL es reserva el dret de canviar o rectificar la informació proporcionada en qualsevol moment i sense previ avís.

PROTECCIÓ DE DADES

Les persones usuàries tenen el dret fonamental al fet que les seues dades personals siguen tractats confidencialment i al fet que siga protegida la seua seguretat en la xarxa. A través d’aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

La web de la Fundació conté enllaços a llocs web de tercers, que les seues polítiques de privadesa són alienes a la de CUINATERRASOCIAL SL. En accedir a tals llocs web pots decidir si acceptes les seues polítiques de privadesa i de cookies. Amb caràcter general, si navegues per internet pots acceptar o rebutjar les cookies de tercers des de les opcions de configuració del teu navegador.

D’acord a la Llei 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, CUINATERRA SOCIAL SL, com a propietària del domini www.cuinaterra.com, informa a les persones usuàries que els nostres sistemes d’informació compleixen amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades. Sobre aquest tema t’informem que les dades que ens facilites voluntàriament a través d’aquesta web, o per qualsevol un altre mitjà, com a correu electrònic, correu postal, fax, telèfon, etc… seran inclosos en un Fitxer Automatitzat i Confidencial, la titularitat del qual correspon a CUINATERRA SOCIAL SL. Aquestes dades es recapten amb l’única finalitat de mantenir-te informat de les activitats que realizaCUINATERRA SOCIAL SL i que van dirigides a ajudar a les persones més desfavorides i en risc d’exclusió social a través dels seus programes de formació i inserció soci laboral.

En tots els casos exposats, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició enviant un escrit a aquest efecte, en el qual figuren el Nom i Cognoms, acompanyat d’una fotocòpia de la teua D.N.I/N.I.F/N.I.I o document equivalent, a info@cuinaterra.com o directament, a CUINATERRA SOCIAL SL – LOPD, C/ MIGUEL PAREDES 1 (València).