Cuina amb Valors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore magna sit voluptatem aliqua.

Reach Us

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia.

Find Us

13005 Greenville Ave,
Etxtra, CA 70240

Phone

+22 140 006 754
+22 140 006 754 

Email

contact@divi.com
info@divi.com

Get In Touch

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia.

Localització

C/ Miquel Paredes 1  
46002  - Valencia

Tel. 

info@cuinaterra.com

Educació i oferta culinària

El menjador és un espai educatiu que, a més de promoure hàbits alimentaris saludables, ens possibilita sensibilitzar als xiquets i xiquetes sobre els impactes que l’alimentació provoca en el medi ambient i en la societat que ens envolta.

En Cuinaterra es cuinen valors en cada recepta: comerç local, proximitat, productes de temporada, comerç just, ecologia, sostenibilitat. Uns valors que es van cuinant cuinar a foc lent en el vostre menjador escolar dia a dia, per a ser degustats pels xiquets i xiquetes, els quals aprendran, a través del menjar, que un altre món no solament és possible sinó que, ara mateix, tots i totes estem construint-ho a través de xicotets gestos que canvien el món.

A més aportem recursos i materials per a fer tallers de cuina i manualitats.

Orientació a l’Excel·lència

En Cuinaterra tenim clar que Cuidar també és educar. Per al que és imprescindible que tots l’agents implicats, cuidadors/es i personal de cuina, estiga format i motivat. Per a aconseguir aquest objectiu elaborem un pla de formació contínua específicament adaptat a les necessitats formatives detectades pel nostre equip de recursos humans. Una formació presencial en cadascun dels diferents centres de treball de l’empresa.

También trabajamos en la implantación de sistemas de excelencia en todos el procesos de gestión para mejorar los sistemas de comunicación internos a través de herramientas como tabletas para hacer las comandas semanales, chats y grupos de mensajería instantánea.

Fomentamos las actividades grupales con criterios de visión compartida, la creación de equipos auto dirigidos para aprender nuevas habilidades desde una perspectiva igualitaria, ética y abierta al compromiso continuo, y la creación de comisiones y mesas de trabajo entre el diferentes grupos de interés.
Todo ello al servicio de unos Comedores Escolares Sostenibles y Felices.

Facilitem als pares i mares el menú trimestral imprès en paper i també disponible a la web i a la nostra APP,  que inclou recomanacions per al desdejuni, esmorzar, berenar i sopar, a més d’una detallada informació nutricional.
Per la seua banda, els monitors/as mensualment elaboren un informe referent a hàbits higiènics, alimentaris i de comportament, com a informació addicional.

Localització

C/ Miquel Paredes 1  
46002  - Valencia

Tel. 

info@cuinaterra.com